0

Bruine labrador fokker

Al meer dan 33 jaar fokken wij Labrador s in de kleuren zwart en chocolade bruin en af en toe blond. Ons streven is een salon Labrador te fokken die gezond is, een prettig karakter heeft en de rasstandaard zo dicht mogelijk benadert. Fokker hobbymatig fokker hobbymatig (67) fokker Professioneel fokker Professioneel (64). Mooie bruine labrador pups mogen het nest verlaten. Bruine labrador is een pagina voor baasjes. Bezitters en liefhebbers van de lieve, ontzettende ruige, eetlustige, mooie. Bruine labrador pups - geplaatst op Op 9 maart zijn bij ons 8 prachtige bruine labradorpups geboren. De pups zijn gefokt uit een weloverwogen. Mountain oak s labradors is een jonge kennel met ruim 25 jaar ervaring in het verantwoord fokken van labradors. Mijn naam is Jan-Willem van het Hof en sinds ik op vijftien jarige leeftijd mijn eerste labrador heb gekregen, heb ik nooit geen afscheid meer genomen van dit ras. Wij fokken gemiddeld eenmaal per jaar een nestje labrador pups met heel veel liefde, zorg en aandacht. De mensen waarderen het meestal als de fokker op bezoek komt.

bruine labrador fokker

Labradors, van t Greeshof

De labrador is een passie voor ons en we hebben deze website dan ook gemaakt in de hoop onze passie te kunnen delen, soprano door onze honden hier voor te stellen. Mooie bruine labrador pups te koop. Moeder en vader aanwezig. De pups zijn sociaal en kindvriendelijk opgevoed, ze hebben een europees paspoor. Labrador Kennel van de labbrink s Hof. In het voorjaar van 2014 hebben we een bruine pup gekocht, roxy. Inmiddels uitgegroeid tot een mooie puberende labrador. Naast sociale omgang moet de pup nu ook al leren alleen te zijn. Veel volwassen honden kunnen niet alleen zijn omdat ze als pup nooit de kans kregen om dat te leren. This entry was posted in bruine labrador, hond, honden, labrador and tagged hond, honden. Op vind je een overzicht van alle labrador Retriever kennels. Wij zijn fokker van de labrador retriever en beleven veel plezier aan.

bruine labrador fokker

juli bruine pups, hier bij de jojamacoshof. Zoek daarom een pup bij een fokker met kennis en liefde voor. Bij de labrador Retriever zijn heupdysplasie en elleboogdysplasie afwijkingen waar de nieuwe eigenaar al vroeg mee te maken kan krijgen. Pijnstillende behandelingen en hersteloperaties zijn kostbaar, ook omdat het een grote hond betreft. Twee jaar later kwam er een tweede en derde hond bij. Wij adopteerden nouschka bruine labrador die niet aan het werk kon als hulphond. Drie jaar was. Aan het einde van de 18e eeuw kwamen in Newfoundland twee soorten zwarte honden voor: een grote, die newfoundlander werd genoemd. Een overzicht van fokkers die lid zijn van de blrc. Leden fokkers wiens link niet opgenomen is in de lijst kunnen dit via email aanvragen.

Jojamaco s Hof, labrador kennel

Verwachte nestjes jojamaco s Hof

De verantwoordelijkheid spiraal voor de gefokte pups ligt te allen tijde bij de fokkers van de pups en niet bij de nederlandse. Dat er bij de fokker die. Bij de toewijzing van een. Labrador puppy voor een gezin met jonge kinderen wegen de belangen van de kinderen het zwaarst. Kinderen zijn kwetsbaar en alhoewel een hond zeker een verrijking kan zijn voor een. Fokkers die zich hebben aangemeld voor de fokkerslijst zijn lid van de nederlandse. Jojamaco s Hof, labrador kennel en fokker van top kwaliteit zwarte, bruine en blonde, labrador, retriever puppies. Een woordje over ons! Mijn liefde voor. Labrador, retriever is ontstaan toen ik mijn man heb leren kennen. Zijn ouders hadden een blonde labrador, quesca of Clay diggers.

Gewoon een gezondere hond en of pup met voeding van  Biss25hondenvoer. Wij zijn ook importeur van Biss25hondenvoer voor Nederland, met dhl sturen wij deze geweldige voeding door naar uw toe. Voor  bestellen en meer informatie kijk. . Kijk ook op deze site op onze pagina links.

bruine labrador fokker

Onder contact staan al onze gegevens vermeld en vind u een contactformulier. Als u deze compleet invult met uw wens in kleur en geslacht gaan wij daarop reageren. Voeding: buiten aandacht, verzorging en beweging is het super belangrijk een juiste voeding aan uw hond te geven,  steeds meer hondenvrienden geven. Veel topfokkers  en eigenaren zijn van deze brokken gecharmeerd. . Een huisdier is aangewezen op onze goede verzorging  en van een verantwoorde volledige voeding. Deze voeding is op natuurlijke basis zonder smaak en kleurstoffen. . Biss25hondenvoer voorziet in het bijzonder in deze behoefte. Betreffende deze voeding zijn wij duidelijk. Wij hebben in Biss25hondenvoer  de juiste voeding gevonden voor onze eigen honden. De samenstelling is top en wij bemerken een betere conditie, mooiere vachten en een keurige ontlasting.

Jojamaco s Hof, labrador kennel

Daar worden wij heel blij van. En natuurlijk zijn wij trots als wij op de shows mooie resultaten boeken. Wij hebben zeker niet te klagen japa over de waarderingen van keurmeesters. Ook is natuurlijk altijd leuk om mensen te ontmoeten, die met een nazaat van ons de Internationale show wereld instappen. Als die dan ook nog mooie resultaten halen, zijn wij heel gelukkige mensen. Dit bevestigd dan de showkwaliteit en dat wij ons met de beste kunnen meten. Natuurlijk is het hebben van een heel fijn maatje het aller allerbelangrijkste. . Daarom de korte berichtjes op de mail en/of op faceboek van gelukkige bezitters verblijd ons voortdurend. Wij hopen van harte dat u en jullie, met heel veel plezier onze site verder zullen lezen en de fotos bekijken. Mocht u nog met vragen zitten, stel ze gerust, per mail of per telefoon. bruine labrador fokker

Met andere bevlogen fokkers praten en sparren bevalt ons prima, en zeer zeker een stuk beter dan praten over elkaar. Opbouwend praten en dingen delen met elkaar maakt een gezellige labrador wereld. Wel jammer is nog steeds, dat de drie labrador rasverenigingen en de raad van Beheer geen compromis kunnen bereiken over eenduidige fok regels. Zo blijft het voor de pup koper een onduidelijke wereld. Wij zijn lid van de labrador Kring Nederland. Deze lijkt vooralsnog het actiefste om in een open sfeer te streven naar een verantwoord beleid op de voortschrijdende veranderingen in de gezondheidstest mogelijkheden. Onze doelstelling is ten eerste een huishond te leveren met een gouden karakter zoals je van een Labrador mag verwachten. Het gezondheidsaspect zit er natuurlijk direct mee verweven en is voortdurend onder onze aandacht. Als het ons dan ook nog lukt om hele mooie labradors te fokken, dan vinden wij dat deze topkwaliteit een gevolg is van veel liefde voor het vak en een onsje menswear geluk. Wij zelf zijn liefhebbers van de compacte labrador, solide gebouwd, veel bot, mooie kop en van die lieve ogen :-).

Een fokker bij u in de buurt - nederlandse, labrador, vereniging

Overbodig om hierover te discussiëren. Het gaat tenslotte om het geweldige karakter. Pups Dolly x Winnie, wij wonen aan de rand van de betuwe, lekker vrij in het dorp Opijnen, goed bereikbaar uit alle windstreken. Met 3 a 4 kilometer van de A2 en de a 15 sta mesotherapie je zo voor de deur. Doordat hier veel ruimte is hebben de labjes het hier wel naar hun zin hoor. Lekker ravotten in de speelweide, keertje zwemmen in de waal, mmm al met al goed leventje denken wij :-). ook in de directe omgeving is het hier een schitterend gebied, dicht langs de waal met zijn uiterwaarden en zandstrandjes. Dit geeft ons de mogelijkheid om er fijn met hen op uit te trekken. Vele jaren werken wij nu al weer samen met diverse zeer gewaardeerde collegas in Nederland en daarbuiten. Dit werkt erg goed en geeft onze collega fokkers en ons zelf wat meer ontplooiingsmogelijkheden op show- en fok gebied.

bruine labrador fokker

Het lijkt allemaal wellicht heel simpel om een nestje labradors te shampoo fokken die een heel goed karakter hebben, gezond zijn en blijven en die er dan ook nog mooi uitzien. Maar dit alles vereist echt heel veel aandacht en betrokkenheid. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat het een soort vak of een kunst is, om een nestje lieve, trouwe, gezonde en ook nog mooie labrador Retriever te fokken. Je moet een soort bevlogen zijn om steeds weer een goed resultaat na te streven. Wij zoeken dan ook wereldwijd naar ouderdieren die iets toe te voegen hebben aan onze bloed lijnen. Dit is het doel betreffende de topkwaliteit die wij nastreven te bereiken met onze labrador Retrievers. Daarbij moeten wij ons natuurlijk altijd wel blijven realiseren dat wij met levende haven te maken hebben, waar alles anders kan lopen als hair wij wensen en nastreven. Met de nodige beweging en training en leiding zijn wij ervan overtuigd dat voor heel veel mensen een labrador een super maatje is om te bezitten. Het maakt natuurlijk niet uit welke kleur. De een heeft de klik met bruin, de andere met zwart of blond.

Fishermans Pride, labradors - erkende fokker voor bruine

Mag eigenlijk niet, maar ik vind het stijlkam zó leuk! Vind jij mij niet mooi? Gooi maar in het water die prooi. Ik breng hem wel terug! Spelen in de sneeuw. Wij heten u van harte welkom op onze site. De binding met onze labradors is enorm groot, daarom is ons streven, u met deze site wat dichter bij onze liefde, labrador Retrievers, te brengen. Wellicht is onze kennel naam in het begin wat lastig uit te spreken. Het zijn de eerste twee letters van onze vier zonen, johan, jan, martijn en Corne die onze kennel naam in zich draagt. Sinds 1987 ( ja inderdaad al ruim 30 jaar, pfff waar blijft de tijd) hebben wij Labradors en zijn met wat vallen en opstaan verknocht geraakt aan dit echt fantastische ras. Niet voor niets al vele jaren het populairste ras van Nederland en ver daar buiten.

Bruine labrador fokker
Rated 4/5 based on 761 reviews
SHARE

bruine labrador fokker Ezixoxez, Fri, May, 18, 2018

De kleinste teckel is het "kaninchen". Daarna komt de "dwerg" en de grootste teckel is de "standaard" teckel. Alle teckels zijn er ook nog eens in verschillende kleuren. De meest voorkomende kleur is de wildkleur, maar daarnaast kennen we Black tan, Choco tan, rood, Blond en zelfs schimmels. Karakter, de teckel is eigenzinnig en sommige mensen noemen dit eigenwijs.

bruine labrador fokker Yfuje, Fri, May, 18, 2018

rassen, de teckel, een bikkel in zakformaat. Wie denkt dat kleine honden minder opvoeding nodig hebben, zit er volledig naast met de aanschaf van een Teckel. Een consequente baas is een "must" om te voorkomen dat uw Teckel zijn eigen regels bepaalt in huis. Algemeen beeld, raskenmerken, de teckel is er in verschillende maten en variëteiten. We kennen de langharige, kortharige en ruwharige teckels en dat ook nog eens in 3 verschillende maten.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: